avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentinta procesului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentinta procesului

Sotia mea a avut un proces in 2006 in care la obiectul dosarului este inscris stare civila. Nu am putut gasi sentinta acelui dosar pentru ca nu este trecuta pe nici un site. Cum nu doreste sub nici o forma sa-mi comunice natura procesului imi este teama de ce este mai rau.
Cum as putea afla despre ce a putut fi vorba in acel proces?
Nu detin decat datele oferite de site-urile specializate in care este inregistrat procesul respectiv.
De un lucru puteti sa fiti sigur.Nimic din dosarul acela nu va afecteaza direct.O actiune din 2006 in care ar fi fost mentionat numele dumneavoastra intr-un mod care sa produca efecte juridice in ceea ce va priveste,v-ar fi fost comunicata si ati fi puput lua la cunostinta despre ce e vorba.Faptul ca nu aveti acces la dosar e dovada ca nu aveti nimic in comun cu aceasta actiune.
Sunt deacord cu dumneavoastra dar neputand avea o discutie libera cu sotia mea despre acest lucru tind sa cred ca nu este vorba doar de ceva ce nu ar putea sa ma afecteze.
Am inteles ca nu pot avea acces la dosar si ca nu pot afla sub nici o forma despre ce a fost vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat sau nu ovi06600 ovi06600 Bunaziua ? Sunt plecat de 14 ani din Romania , sunt interesat cum pot afla daca in urma unor procese derulate am fost condamnat sau nu ? Astept un raspuns , ... (vezi toată discuția)
Ajutor! :) - divort in lipsa Natalia1987 Natalia1987 Nici nu stiu cu ce sa incep.In urma cu 8-9 ani m-am casatorit,a fost o casatorie care nu s-a consumat.Pe \\"sot\\" nu l-am vazut de atunci.A fost un \\"pact\\" ... (vezi toată discuția)
Copie dupa o sentinta de adoptie de la starea civila araoil araoil Cum as putea obtine o copie dupa o sentinta de adoptie de la starea civila din anul 1997. in 1997 ,am adoptat un copil, impreuna cu sotul meu.in baza acestei ... (vezi toată discuția)