avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat sau nu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat sau nu

Bunaziua ? Sunt plecat de 14 ani din Romania , sunt interesat cum pot afla daca in urma unor procese derulate am fost condamnat sau nu ? Astept un raspuns , multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: kyrakyra_65 , utilizator 23:37, 10 August 2012
incercati pe site-ul politie sa vedeti daca sunteti cautat.
este singura cale sa aflati cite ceva despre o potentiala condamnare. in rest, nu prea exista alte posibilitati.
Intrati pe portalul instantelor de judecata unde stiti ca ati avut dosare si dupa numarul dosarului sau nume poate gasiti ceva.
[ link extern ] /
Da, cele doua variante expuse mai sus ar fi singurele care sa va ajute.

Nu stiu insa daca hotararile pronuntate acum 14 ani apar pe portalul instantelor de judecata.
nici o sansa - cred ca cele mai vechi sunt din 2006 si numai daca la data introducerii sistemului Ecris dosarele mai vechi erau inca pe rolul instantelor.
daca stiti nr dosarului , trimiteti pe cineva la arhiva , care ar putea zice ca a fost parte in dosar sau ca este fratele dumneavoastra ( nu stiu exact !) si cere sa vada dosarul,,,sau face o cerere la registratura sa primeasca o copie de pe sentinta!
Ultima modificare: Marți, 7 August 2012
kyrakyra_65, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine poate avea acces la un dosar penal? MrFB MrFB Buna seara! Am vazut pe internet un documentar despre un personaj roman cunoscut care a fost condamnat acum multi ani.Acolo am impresia ca erau si file din ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? EscaLa EscaLa Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? Conform carui articol din ce lege sau regulament? Multumesc (vezi toată discuția)