Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi si obligatii

buna ziua!ma numesc Carolina si revin cu o intrebare si anume:ce drepturi si obligatii are un cetatean argentinian,in urma casatoriei cu o rominca,pe teritoriul Rominiei si al spatiului Schengen?Mai precis ,el poate circula liber in acest spatiu european sau trebuie ca de fiecare data sa ceara o viza de intrare si sedere,pe teritoriul fiecarei tari?multumesc mult si salutari cordiale tuturor!
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
karyna33, utilizator
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:54, 31 August 2011
Are aceleasi drepturi si obligatii pe care le are orice cetatean aregntinian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la libera circulatie ue al unui cetatean turc cu permis de sedere in romania patruzeci patruzeci Buna ziua, Avem situatia urmatoare: cetatean turc, venit la studii superioare la zi de lunga durata in Romania cu pasaport valabil si viza asteapta sa i se ... (vezi toată discuția)
Rezident pe termen lung- ce alexandragabriela12 alexandragabriela12 Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai \"ALTFEL\"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit ... Elena Vlad Elena Vlad Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit cu un cetatean roman ce regim de circulate are 90 zile in ue si apoi 90 zile inapoi in Albania ... (vezi toată discuția)