avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SCHIMBARE NUME CASATORIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SCHIMBARE NUME CASATORIE

Buna ziua,
Se face act aditional la contractul de munca daca o salariata in urma casatoriei si-a schimbat numele si implicit si datele din cartea de identitate?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:51, 1 Septembrie 2011
Nu este necesar sa intocmiti niciun act aditional.Solicitati o copie a certificatului de casatorie pe care o pastrati in dosarul personal al angajatului respectiv.
BARBU ANA a scris:

Buna ziua,
Se face act aditional la contractul de munca daca o salariata in urma casatoriei si-a schimbat numele si implicit si datele din cartea de identitate?


Nu se face act aditional pentru schimbarea numelui ... nu vad de ce si-ar da acordul angajatorul pe un asemenea fapt ...
Salariata respectiva va depune la angajator o copie de pe certificatul de casatorie, daca vrea insotita de o adresa ... in baza acesteia angajatorul va proceda la schimbarea numelui in REVISAL.

Nu este nevoie de nicio adresa din partea angajatului,se aduce originalul certificatului de casatorie si al noii carti de identitate,insotite de copii,dupa care inspectorul de personal,sau o alta persoana cu atributii similare,va confirma pe copii ca acestea sunt conforme cu originalul.Mai apoi.se poate opera modificarea numelui angajatului ,precum si al nr. /seriei
cartii de identitate in REVISAL.Copiile actelor se pastreaza la dosarul personal.
ondino a scris:

..........precum si al nr. /seriei cartii de identitate in REVISAL.....



Unde se opereaza acest lucru in REVISAL? ... din 2006 nu se inregistra decat CI sau BI fara altceva ...

Da, asa este se opereaza in REVISAL doar tipul de act de identitate si codul numeric personal al angajatului.Seria si nr. actului de identitate doar in cim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume salariat stromelectro stromelectro Buna ziua Un salariat si-a schimbat numele si ca dovada a adus doar cartea de identitate. Este suficienta aceasta pentru a-i face act aditional la contractul ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in contractul de munca Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Daca o salariata se casatoreste si implicit isi schimba si cartea de identitate,ce documente se intocmesc la contractul de munca?Se transmite in Revisal? (vezi toată discuția)
Act aditional cim pentru schimbare nume si date salariat luizacsinte luizacsinte Tot am rasfoit pe forum daca, in urma casatoriei se face act aditional de schimbare nume si domiciliu salariat si daca trebuie intocmit cu ziua urmatoare datei ... (vezi toată discuția)