avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal nou - cum il transferam pe un alt calculator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal nou - cum il transferam pe un alt calculator

Buna ziua,
Imi cer scuze daca topicul deschis este nelalocul lui dar am o problema mare. Am instalat noua varianta Revisal, am facut toate procedurile, am transmis noile date la ITM fara probleme ( sunt o fericita !!!!) insa calculatorul pe care lucrez a inceput sa creeze probleme . Se restarteaza din senin.... diverse. Vreau sa transfer toata baza pe un altul. La varianta 206 am inteles insa la cea noua nu ma descurc. Va rog mult dati-mi o solutie . Sper sa nu fie nevoie sa salvez 206 si sa o iau de la capat cu introducere si toate cele.
Va multumesc.

PS In legatura cu SAGA , acesta se poate transfera si el ? Cred ca este offtopic intrebarea dar nu are rost sa mai deschid o alta discutie.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
teodorescu madalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 12:59, 19 Ianuarie 2022
Se poate folosi aceeasi varianta de transfer ca si in cazul variantei 2.0.6 ... puteti doar sa-i faceti proba ... in cazul in care nu functioneaza, atunci fie va adresati societatii creatoare a programului si asteptati sa vedeti ce va spun acestia , fie o luati de la inceput
1. În calculatorul cu probleme:Deschideti aplicatia REVISAL, mergeti in tab-ul "Instrumente" apasati "Salvare baza de date", selectati locatia pentru salvare si dati "OK";
2. Copiati folderul salvat (este de forma "Revisal Backup luna zi anul hh_mm_ss") in calculatorul bun pe orice partitie;
3. În calculatorul bun:
- instalati aplicatia REVISAL
- in tab-ul "Registru" mai scrieti inca odata datele solicitate pentru "Inregistrare angajator nou" (puteti scrie chiar un angajator fictiv - persoana fizica de exemplu sau chiar datele societatii dvs.)
- în tab-ul "Instrumente" apasati "Restaurare baza de date" (Va apare mesajul Aplicatia dumneavoastra poate contine date care vor fi suprascrise in urma operatiei de restaurare.Doriti sa continuati cu restaurarea bazei de date a aplicaţiei?, dati "Yes" ), selectati folderul care contine "Revisal Backup luna zi anul hh_mm_ss"; (Daca nu faceti operatiunea de inregistrare a unui angajator, tab-ul "Instrumente" ramane inactiv)
- in tab-ul "Angajator" apasati "Sterge angajator curent" apasati "Yes" si dupa stergere va aparea o fereastra cu "Alege angajatorul curent" unde veti gasi datele salvate.
4. SUCCES!.
In vesiunile noi se poate exporta si angajatorul.

In sectiunea „Instrumente” avem „Export Angajator” si „Salvare Baze de Date”.

Exportam Angajator, apoi baza de date , iar pe cel nou importam intai angajator, apoi baza de date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! Doresc sa stiu si eu cum pot transfera baza de date a unei firme,din Revisal, de pe un calculator pe altul.Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)
Revisal simavio simavio Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac o salvare a bazei de date,in principiu am inteles se apasa butonu salvare baza de date pe ce suport ai,problema este cu ... (vezi toată discuția)