avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal. Transferul bazei de date de pe un calculator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal. Transferul bazei de date de pe un calculator pe altul.

Buna ziua
va rog daca ma poate ajuta cineva :
cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care avean programul revisal)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 31 August 2019
Dati salvare baza de date pe calculatorul vechi si apoi restaurare baza de date pe calculatorul nou unde este instalat Revisal-ul
Trebuie facute doua operatiuni :
- una pe calculatorul vechi : salvare baze de date - Operatia permite salvarea bazei de date la momentul efectuarii operatiei creand o copie a acesteia pentru o eventuala restaurare a bazei de date, in anumite situatii (alterarea bazei de date, pierderea datelor, mutarea pe un alt sistem de calcul, reinstalarea sistemului de calcul sau a aplicatiei Revisal, etc.).
Operatia se poate efectua apeland butonul "Salvare baza de date" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
Se selecteaza locatia in care se doreste salvarea bazei de date si se apasa butonul OK.

- una pe calculatorul nou : Restaurare baze de date - Operatia permite restaurarea bazei de date care a fost salvata anterior.
Operatia se poate efectua apeland butonul "Restaurare baza de date" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
Aplicatia afiseaza un mesaj de informare.
Daca se doreste suprascrierea informatiilor si restaurarea bazei de date se apsa butonul Yes, alftel se apasa butonul No.
Daca s-a ales optiunea de restaurare a bazei de date, se selecteaza locatia in care se afla baza de date salvata si se apasa butonul OK.
Va multumesc mult, e ok.
Nu ar fi mai simplu sa se faca un export din calculatorul vechi si dupa instalarea ReviSal in calculatorul nou sa se faca aici import?

Eu salvez astfel datele pe mai multe calculatoare pentru a evita pierderea lor.
Cred ca ambele modalitati duc la acelasi final , chiar daca varianta propusa de dvs nu am folosit-o niciodata.

Alte discuții în legătură

Transfer date revisal cristinasta cristinasta Buna ziua, am si eu o intrebare din pdv tehnic, cum as putea sa fac, si anume- am instalat Revisalul pe calculatorul de birou si tot de acolo am transmis ... (vezi toată discuția)
Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)
Revisal livia.mazare livia.mazare am schimbat unitatea computerului si nu stiu cum sa reintroduc datele salvate pe un usb din revisalul instalat in cealalta unitate. ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)