avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

ce drept are sa mi ceara bani pe produsele cumparate impreuna cand eu sunt dispusa sa i dau ce vrea din casa?
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 00:27, 31 August 2008
rogojina georgeta a scris:

ce drept are sa mi ceara bani pe produsele cumparate impreuna cand eu sunt dispusa sa i dau ce vrea din casa?
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila sa impartiti bunurile comune dobandite in timpul casatoriei, singura solutie este actiunea de partaj judiciar. Alte intrebari sunt de prisos!
Poate nu vrea produsele, ci contravaloarea partii care i se cuvine pentru aceste produse cumparate impreuna.
Daca in cursul procesului de partaj nu va intelegeti cu privire la modalitatea de impartire a bunurilor, sau niciunul din soti nu doreste atribuirea bunurilor, acestea vor fi supuse vanzarii prin intelegere sau prin executorul judecatoresc.
elis a scris:

Poate nu vrea produsele, ci contravaloarea partii care i se cuvine pentru aceste produse cumparate impreuna.

Ia vedeti, nu este cumva asa cum zice Elis ?
Daca nu ajungeti la o intelegere in ceea ce priveste atribuirea bunurilor dobandite in timpul casatoriei, in urma unei expertize mobiliare se vor forma doua loturi, echivalente valoric.

Alte discuții în legătură

Proces partaj si executare silita. mara411 mara411 Am sentinta de divort, si credeam ca pot ajunge cu sotul meu la un acord pt a nu ajunge la partaj. Avem impreuna un apartament si o casa la tara. Vroiam sa ... (vezi toată discuția)
Partaj credit mih_v mih_v Am de partajat cu sotul un credit de nevoi personale, cu care am cumparat un teren. Intre timp valoarea terenului s-a dublat. Eu as vrea sa preiau acest credit ... (vezi toată discuția)
Partaj lusima lusima Eu impreuna cu fostul sot avem cumparat impreuna in parti egale si indivizibile un apartament inainte de a fi casatoriti, cu banii de la parintii nostri care ... (vezi toată discuția)