Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Daca se poate ,va rog frumos sa-mi dati si mie un raspuns.
Sunt in divort ,am un copil de 4 ani si 4 luni .Am avut un sot foarte violent fizic,psihic fata de mine si copil.
Zi si noapte statea in fata calculatorului si omora personaje din joc ,si imi mai chema si copilul sai arate cum omoara el personajele si o punea si pe ea sa omoare pe calculator sa vada fata cum sare singele si bucati din carne pe pereti .A luat-o razna cu adevarat de cind a devenit dependent de calculator.Am si martori in aceasta privinta si a refuzat si ancheta sociala.
Nu am incredere sa-i las copilul nici macar 5 min
Dar in cazul in care nu pot sa demonstrez ca el este un om cu probleme psihice,si totusi obtine program de vizita sa o ia pe fetita la el acasa sau in vacante as putea sa-mi iau copilul si s aplec in alt oras fara sa spun unde. Parintii mei ar putea fi fortati prin lege sa spuna unde sunt eu si copilul.
Daca se poate ,va rog frumos sa-mi dati si mie un raspuns.Sunt in divort ,am un copil de 4 ani si 4 luni .Am avut un sot foarte violent fizic,psihic fata de mine si copil.Nu am incredere sa-i las copilul nici macar 5 min .Zi si noapte statea in fata calculatorului si omora personaje din joc ,si imi mai chema si copilul sai arate cum omoara el personajele si o punea si pe ea sa omoare pe calculator sa vada fata cum sare singele si bucati din carne pe pereti .A luat-o razna cu adevarat de cind a devenit dependent de calculator.Am si martori in aceasta privinta si a refuzat si ancheta sociala.
Dar in cazul in care nu pot sa demonstrez ca el este un om cu probleme psihice,si totusi obtine program de vizita sa o ia pe fetita la el acasa sau in vacante as putea sa-mi iau copilul si s aplec in alt oras fara sa spun unde.Parintii mei ar putea fi fortati prin lege sa spuna unde sunt eu si copilul.
Multumesc anticipat. Si va rog sa ma ajutati