avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie

Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul institutiei sau este necesar ca, in prealabil sa se procure caietul de sarcini direct de la sediul institutiei respective?
Cel mai recent răspuns: GRIGORE V.Ioana , utilizator 10:06, 26 Martie 2010
Daca este postata intreaga documentatie de atribuire in SEAP se face oferta si se dupune pana la termenul limita precizat in fisa de date. Daca este vorba de o achgizitie de lucrari iar pt. elaborarea ofertei sunt necesare diferite planse care nu au fost postate in SEAP atunci autoritatea are obligatia de a le pune la dispozitia oricarui lofertant interesat.
Caietul de sarcini trebuie achizitionat de la sediul institutiei care organizeaza licitatia. ;)
Cum sa achizitionezi caietul de sarcini de la sediul autoritatii de vreme ce autoritatea are obligatia sa posteze documentati in SEAP? Documentatia de atribuire este constituita din fisa de date, caietul de sarcini si formulare. Doar adaca din motive tehnice anumite componente ale caietului de sarcini nu pot fi atasate anuntului de atribuire (cazul unor desene, planse) atunci acest lucru trebuie precizat in documentatia postata pt. ca orice posibil ofertanta sa aiba toate informatiile necesare elaborarii unei oferte clare si corecte.
~ Conținut șters la cerere ~
Conform art.40, alin 3). din OUG 34/2006, cu ultimele modificari: "În cazul prevãzut la alin. (2), autoritatea contractantã are obligaţia de asigura obţinerea gratuitã a documentaţiei de atribuire pentru orice operator economic care o ridicã direct de la sediul autoritãţii contractante sau de la altã adresã indicatã de acesta. În cazul în care documentaţia este transmisã prin poştã, autoritatea contractantã are dreptul de a solicita operatorilor economici care vor sã beneficieze de aceastã facilitate o platã care nu trebuie sã depãşeascã însã costul aferent transmiterii documentaţiei respective". Vedeti si alin. 2
Cred ca este suficient de clar...
Spor la treaba.

Alte discuții în legătură

Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)
Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)