avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... instiintare societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

instiintare societate de recuperari creante

am primit si eu o DECIZIE DE EXECUTARE SILITA DIN PARTEA CELOR DE LA [EDITAT] IN VALOAREA DE1.273,29 RON o taxa de reziliere, facturile fiind platite si imi spune ca trebuie sa o platesc in termen de 5 zile daca nu sa comunic data si ora cand sunt acasa ca sa vina sa se faca o evaloare a bunurilor. aceasta scrisoare veniind dupa un an jumate de la platirea ultimilor facturi .
este de luat in serios sau este ceva care sa te sperie.intre timp nu am mai primit nimic de la ei?/
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: diana88laura , utilizator 17:17, 12 Septembrie 2011
Este de luat in serios. [editat] ar putea sa va execute silit.
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Ei nu au voie sa faca nimic, ei sunt doar o firma de consiliere in recuperarea creantelor. Tot ce pot face este sa va sperie. despre ce fel de abonament este vorba si ce nu ati platit? taxa de reziliere e prevazuta in contract? ptr nerespectarea caror obligatii?
Nu aveti de ce sa le comunicati cand sunteti acasa, nu va pot executa ei silit. Daca e vb de facturi, trebuie intai sa va actioneze in judecata, apoi cu o hot favorabila merg la executor, platesc, executorul cere incuviintare de la instanta sa va poata executa si abia apoi putem vb de o vizita.
Ramane la aprecierea dvs daca luati legatura cu ei sa le dovediti ca ati platit sau nu-i luati in seama.
Pe langa facturi ati platit si taxa de reziliere ?
doar facturile le -am platit ,este vorba de un abonament [EDITAT] din anul 2009 si nu am vrut sa le platesc taxa de reziliere pentru ca in contract nu scrie cat trebuie sa platesc si nici nu imi spun si ma trezec dupa un an si ceva ca am aceasta taxa si ca trebuie sa o platesc
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Nu-i luati in seama deocamdata si pastrati contractul ala ( cititi-l cu atentie)

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere contract telefonie mobila eu cosmina eu cosmina buna ziua.am facut in anul 2009 un abonament pe 2 ani cu cei de la [EDITAT] pe care nu l am respectat din lipsa de bani acum dupa un an ma someaza ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)
Societate de recuperari creante-cesiune debit factura telefonie mobila titanicl titanicl am avut si eu un abonament la [editat] din 2009 si acum in 2011 am primit 2 somatii la interval de o luna de la [editat] cu suma de 1400 roni si nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)