Marieta85 
	    	Utilizator

Marieta85 
	    	Utilizator	    

Marieta85 
	    	Utilizator

Marieta85 
	    	Utilizator	    

DORUSTA	                   

Buna seara. Intentionez sa cumpar un teren intravilan la tara. M-am inteles cu proprietarul asupra pretului si totodata am vrut sa verific si actele de ... (vezi toată discuția)
	                    DORUSTA	                   

Buna seara. Intentionez sa cumpar un teren intravilan la tara. M-am inteles cu proprietarul asupra pretului si totodata am vrut sa verific si actele de ... (vezi toată discuția)

Ardelean Gheorghe	                   

Bună ziua,  
              Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție  probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă.
        ... (vezi toată discuția)
	                    Ardelean Gheorghe	                   

Bună ziua,  
              Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție  probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă.
        ... (vezi toată discuția)

miki70_is	                   

[b][b]1.Mai exact ce inseamna SCHITA DE AMPLASAMENT si ce implica aceasta,se refera la o suprafata de teren si este solicitata de catre  instanta de ... (vezi toată discuția)
	                    miki70_is	                   

[b][b]1.Mai exact ce inseamna SCHITA DE AMPLASAMENT si ce implica aceasta,se refera la o suprafata de teren si este solicitata de catre  instanta de ... (vezi toată discuția)