avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... factura Paypoint
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

factura Paypoint

Am in fiecare zi incasari din incarcare electonica,in casa de marcat,nu s-a selectionat un deparament singur cu aceasta "incarcare electronica"si imi apare impreuna cu alte incasari in Raportul Z,cum e corect sa procedez.Factura de la
Paypoint o primesc prin e-mail.
Cel mai recent răspuns: adlala , utilizator 16:16, 30 Septembrie 2011
Eu ma gandesc ca nu este corect sa va apara in Rap Z deoarece inteleg ca banii nu apartin soc.ce incaseaza.Soc.banuiesc ca incaseaza doar comisionul pt aceaste tranzactii.
Corect ma gandesc ca ar fi sa fie evidentiat prin 5125.Daca puteti detalia putin modul de functionare a Paypoint si aici ma refer la momentul incasarii-la care soc.ajung banii efectiv din incasari.
Ex:clientul solicita o incarcare el.cu 5euro,se marcheaza in terminal"reincarcare el."tip telefon [EDITAT] la urma confirmare si elibereaza un bon valoric in lei, care il achita clientul si pe urma il trece in casa de marcat ptr.just.numerar incasat.


Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Eu intrebam daca creditul cumparat de client soc.dvs.il achita mai departe-pt care primeste factura de la furnizor la intreaga valoare sau primiti doar factura de comision pentru efectuarea tranzactiei prin soc.dvs.
Factura este emisa ptr.intreaga valoare.




Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
@adlala va rog folositi pentru a scrie un nou mesaj butonul "Raspunde". Am editat toate mesajele in care folositi butonul "citeaza".
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Inregistrare facturi de reincarcare electronica florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere indiciduala - vanzare produse alim. in magazine, si de curand am instalat un terminal pentru plati facturi si incarcari ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile i.i. -servicii reincarcare cartele telefonie si carduri plati online Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, va cer ajutorul in elucidarea urmatoarelor probleme: 1-Detin un aparat de incarcari electronice cartele telefonie mobila , in fiecare saptamana ... (vezi toată discuția)
Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)