avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN produse de patiserie, cafea
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN produse de patiserie, cafea

As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma incadrez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristina.00 , utilizator 09:23, 16 Septembrie 2011
Aceste activitati intra la urmatoarele coduri: 5610, 5630
Va incadrati la:

4781 Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe

In cazul in care veti vinde produse preparate pentru consumul pe loc va trebui sa autorizati si :
5610 Restaurante
nu va fi un restaurant, va fi un chiosc(stand) in care vreau sa vand ceea ce am descris mai sus....(produse de patiserie, cafea, sucuri si inghetata)
In explicatia codului 5610 zice asa: - aceasta clasa include: - restaurante; bufete expres; restaurante fast-food; pizzerii; unitati de alimentatie care servesc pentru acasa; vanzatori ambulanti la tonete de inghetata; carucioare mobile care vand mancare; prepararea hranei la standuri in piete; activitati ale restaurantelor si barurilor conexe transportului, atunci cand sunt efectuate de unitati distincte, altele decat unitatile de transport.
La codul 5630: - baruri,; bodegi; saloane de servit cocktail-uri; berarii; cafenele; baruri unde se servesc sucuuri de fructe; standuri mobile de vanzare a bauturilor.
eu voi avea automat de cafea si vitrine frigorifice pt. sucuri si inghetata respectiv cuptor pt. produsele congelate de patiserie...

Alte discuții în legătură

Caen cafenea corneleftimie corneleftimie Buna ziua, Pentru o cafenea care serveste si cateva produse de patiserie si cofetarie este necesar sa aiba codurile CAEN 5610 si 5630? Sau este suficient ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 Serhio91 Serhio91 Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)
Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)