avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Noutati la AIPPIM
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Noutati la AIPPIM

Incepind cu data de 1 Octombrie 2011, sesiunea de depunere a planurilor de afaceri in cadrul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri se incheie, urmand ca aplicatia sa fie disponibila la inceputul anului 2012, dupa aprobarea bugetului pe programul respectiv.

Obiectivul Programului

„Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri", denumit în continuare Program, îl constituie stimularea înfiinţării de noi microîntreprinderi, îmbunătăţirea performanţelor economice ale celor existente, creşterea potenţialului de accesare a surselor de finanţare şi dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale tinerilor în scopul implicării acestora în structuri economice private.

IN ATENTIA APLICANTILOR CARE SI-AU INFINTAT FIRME (SRL-D)

Regiunea Nord-Vest

Dupa infintarea firmei aplicantul are obligatia de a notifica Oficiul in a carui raza teritoriala isi are sediul, in termen de 10 zile lucratoare. Notificarea se poate face fie in scris (fax sau e-mail), fie prin depunerea copiilor actelor solicitate la sediul Oficiului. Documentele care trebuie trimise pentru luarea in evidenta sunt urmatoarele: 1) Certificat de inregistrare; 2) Certificat constatator; 3) Notificare; 4) Rezolutie.

Certificatele sunt emise de ONRC iar Notificarea o gasiti mai pe site-ul AIPPIMM

va dorim mult succes.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 16:02, 15 Septembrie 2011
Erata la titlu AIPPIMM in loc de AIPPIM
Multumesc pentru informatia.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutate! anunt programe 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru anul 2013 sunt propuse a fi bugetate urmatoarele programe nationale: Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a ... (vezi toată discuția)
Buget suplimentat pentru trei programe implementate de aippimm! Daniela Bolog Daniela Bolog Comunicat de Presă 17.09.2012 Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii vine în sprijinul ... (vezi toată discuția)
Finantare deschidere firma junelys junelys ce posibilitati am de a-mi deschide o firma, in conditiile in care nu dispun de capital de investitii? exista oferte de creditare/finantare o idee? am sub 35 ... (vezi toată discuția)