avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării finantare deschidere firma
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

finantare deschidere firma

ce posibilitati am de a-mi deschide o firma, in conditiile in care nu dispun de capital de investitii? exista oferte de creditare/finantare o idee?
am sub 35 de ani, dar s-au sistat finantarile de la buget..ma gandeam daca bancile au astfel de oferte.
multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 23:19, 14 Februarie 2012
Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri va fi activ incepand cu data de 15.02.2012.
Daca aveti sub 35 de ani, va puteti incerca norocul infiintand o S.R.L.- D si sa aplicati la acest program
.
[ link extern ] /
Agentia Nationala pentru Implementarea Proiectelor si programelor pentru IMM-uri a anuntat recent ca aplicatia de inscriere online a planurilor de afaceri in cadrul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri va fi din nou disponibila pe site - incepand cu data de 15 februarie, ora 10.00.


Mai multe informatii aici:
www.avocatnet.ro/content/art...


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bugetul pentru programul de finantare pentru tineri debutanti s-a epuizat! Daniela Bolog Daniela Bolog 13 mai 2014 Departamentul pentru IMM-uri, mediu afaceri si turism a anuntat astazi, 13 mai, epuizarea bugetului aprobat derularea Programului pentru ... (vezi toată discuția)
Noutati la aippim Daniela Bolog Daniela Bolog Incepind cu data de 1 Octombrie 2011, sesiunea de depunere a planurilor de afaceri in cadrul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii ... (vezi toată discuția)
Programul pentru srl-d! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)