avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... stres
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

stres

cum pot diminua stresul?
Cel mai recent răspuns: ContSters176126 , utilizator 14:26, 14 Noiembrie 2011
citind întrebarea dv-stră mi s-a diminuat stresul ptr că am zâmbit. încercați să zâmbiți. cu siguranță aveți motive. este suficient să le vedeți.
relax !
santeti simpatic dar sincer nu gasesc puterea sa mai rad la cate probleme am .Da motive sunt destule dar nu-mi gasesc puterea sa le vad.
Prin metode subconstiente: autosugestia, linistea, alimentatia, vestimentatia, ...
Fa o bucurie pentru a putea primi inapoi...
Schimba ceva in atitudinea ta fata de oameni si fata de modul cum privesti lucrurile , mergi pe un pol opus (in sensul ca atunci cand esti impulsiv incearca sa fii mai calm si sa temperezi situatia...nu ajuta la nimic ''sa pui paie pe foc'', ).

A!.... si era sa uit intra mai des pe Avocatnet.ro...aici poti gasi oameni minunati cu care sa faci schimb de experienta ori sa ii ajuti pe altii cu un spor de informatie si o documentare minima...
Te va ajuta sa scapi de stres mult mai usor!!!
:hugall:
P.S. Nu o sugerez in calitate de moderator ori administrator (aceasta ultima recomandare) ci ca om , ca utilizator -daca vrei- care a scapat oarecum de stres, si datorita Avocatnet.ro ;)
dragut raspuns, multumesc, dar cum sa-l obtin daca sunt cu nervi la pamant?

Alte discuții în legătură

Copiii nostri vor sa scrie :) Ares-3 Ares-3 Am deschis acest topic vazand cat de usor i s-a deschis fiului meu astazi apetitul pentru a scrie cand si-a vazut ''creatia'' postata pe internet. Pur si ... (vezi toată discuția)
Cine moare Sorin Farcas Sorin Farcas Moare câte puţin cine se transformă în sclavul obişnuinţei, urmând în fiecare zi aceleaşi ... (vezi toată discuția)
50 de motive pt a te trezi la 5 a.m ( sfatulparintilor.ro ) Filip Alexandru Filip Alexandru 1. Eşti între cei mai performanţi 1% din lume! E un club select şi e o onoare să fii membru cu drepturi depline. 2. Ai timp de calitate cu tine, te pui ... (vezi toată discuția)