avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro solutie pentru cazul in care avocatnet.ro nu se vede ...
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

solutie pentru cazul in care avocatnet.ro nu se vede bine in browser-ul dvs.

astazi am implementat o bara de navigare care face legatura intre toate siteurile cu profil juridic din reteaua legalnet.ro.

datorita acestei modificari, este posibil ca avocatnet.ro sa se incarce defectuos, cel putin temporar.

pentru rezolvarea rapida a problemei, nu este nevoie decat sa apasati butonul refresh sau tasta f5 sau, dupa caz, combinatia de taste CTRL + F5.

ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate si va multumim petnru intelegere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 6 Septembrie 2008
Felicitari pentru implementarea barei de navigare ! Extrem de utila tuturor ! Si functioneza foarte bine !=D>
multumim ;)
=D>
chiar este folositoare acea bara de navigare ...

Felicitari :bow:
multumim...
admin a scris:

multumim ;)
Nu am gasit in alta parte, decat aici, sa-mi exprim o parere de rau,vis-a-vis- de parea unuia din admnistratorii aestui site care a incercat sa ma acuze de ceva prevazut in regulamentul forumului! Am fost atentionat(aprecez oarecum gestul!), dar imi rezev dreptul sa consider opinia acelui adminstrator netemeinica in masura in care nu a mentionat ce articol din regulament am incalcat! ALtfel, acel administrator care m-a sanctionat in scris, incalcand un regulament!, arata bine prin poza pe care o posteaza!

Alte discuții în legătură

probleme tehnice ContSters42967 ContSters42967 Se incarca foarte greu paginile site-ului de cateva zile. La inceput am crezut ca este vorba de calculatorul meu si de firma de cablu. Aveti vreo problema cu ... (vezi toată discuția)
Va rog sa stergeti conturile de consultant si de utilizator! va multumesc! Gabriela  Pintea Gabriela Pintea \"O lupta-i viata, deci te lupta...\". Exceptand faptul ca voi acorda intotdeauna mare atentie [b]unui om[/b], cam asta era esenta mesajului meu din topicul ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)