avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrarea contractului de munca la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrarea contractului de munca la itm

Buna seara, va rog sa imi spuneti cum pot verifica daca a fost facuta inregistrarea contractului de munca la itm? Se poate face aceasta si online?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:34, 17 Septembrie 2011
Doar daca ai parola poti verifica online.
Daca aveti calitatea de angajat puteti sa solicitati o copie dupa inregistrarea in Revisal societatii.
Ca si salariat nu puteti verifica online "undeva" daca contractul d-stra este inregistrat la Itm.
Multumesc pentru raspuns. Din pacate nu detin parola.
Multumesc simona pt raspuns. De cate ori am solicitat o dovada scrisa a inregistrarii, angajatii firmei invoca diverse motive pt a nu mi prezzenta doc ( ba sunt f ocupati, ba ca nu le functioneaza xeroxul, etc)

Alte discuții în legătură

Cartea de munca - pot vedea online fisa care inlocuieste carnetul de munca? pricochel mihai pricochel mihai Am primit de la angajator cartea de munca pentru a o pastra.Am citit pe internet ca,cu ajutorul unui cont creat {username+parola} pot vedea online acea fisa ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract de munca andra001 andra001 unde pot verifica cu ce decizie mi s a incheiat contractul de munca, daca fostul sef nu mi a dat aceasta decizie? se poate verifica cu ajutorul cnp uli cuva ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind inregistrarea contractului de munca in revisal Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Sunt angajata la o societate cu carte de munca din luna februarie a acestui an. Pana la inceputul lunii iunie aveam o norma de munca de 4 ore, ... (vezi toată discuția)