avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Razvan16
                      Utilizator

Razvan16
                      Utilizator                    

Razvan16, utilizator
 Razvan16, utilizator                   
                 ciubotariualin	                   

Buna ziua,
As dori sa infiintez un off-shore intr-un \"paradis fiscal, si se pare ca exista companii in Romania care se ocupa de asa ceva (infiintare ... (vezi toată discuția)
	                    ciubotariualin	                   

Buna ziua,
As dori sa infiintez un off-shore intr-un \"paradis fiscal, si se pare ca exista companii in Romania care se ocupa de asa ceva (infiintare ... (vezi toată discuția)

borz_laura	                   

Sunt interesata de procedura de inregistrare a unei firme offshore. Exista articole unde pot gasi un raspuns? Sau trebuie sa sun la autoritatile specializate ... (vezi toată discuția)
	                    borz_laura	                   

Sunt interesata de procedura de inregistrare a unei firme offshore. Exista articole unde pot gasi un raspuns? Sau trebuie sa sun la autoritatile specializate ... (vezi toată discuția)

mihaela vasilescu	                   

buna ziua,
Un sfat va rog,am un srl care inchiriaza echipamente de constructii(cifra afaceri 20.000eur/luna) si vreau sa-mi fac un offshore pt a factura ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela vasilescu	                   

buna ziua,
Un sfat va rog,am un srl care inchiriaza echipamente de constructii(cifra afaceri 20.000eur/luna) si vreau sa-mi fac un offshore pt a factura ... (vezi toată discuția)