avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit CHF... restante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit CHF... restante

am luat un credit in 2007 cand francul era 29000 acum nu mai pot face fata pt ca francul a ajuns la 35000. am deja 3 rate restante si nu reusesc sa fac fata platii. eu sunt in italia si nu am servici momentan sunt divortat de sotie si am un copil minor de 4 ani ei amandoi locuies in romania in imobil. care sunt sansele ca banca sa-i dea afara. poate sau nu ... am de gand sa platesc dar momentan nu pot. iar fosta sotie are salarul mic si il are si pe cel mic in ingrijire. ce pot face reesalonare am facut anul trecut pot face si acum dar imi cer ratele la zi. ce pot face?

Alte discuții în legătură

Rate restante la banca ContSters153248 ContSters153248 buna ziua, deoarece sunt de mai multe luni in divort cu sotul meu, acesta ne mai contribuind cu nimic la cresterea si intretinerea celor doi copii ai nostri, ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale amaran amaran Buna ziua,sunt divortata si am doua credite de nevoi personale pe numele meu,la unul din credite avand coplatitor pe mama,cele doua credite le am din timpul ... (vezi toată discuția)
Credit in franci elvetieni cic_2010 cic_2010 Buna ziua! Am contractat un credit in franci elvetieni acum 5 ani. Mentionez ca nu este un credit ipotecar. Rata lunara a ajuns aproape dublu de atunci, am ... (vezi toată discuția)