avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta penala ce se refera la despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta penala ce se refera la despagubiri

In cazul unei sentinte penale ramasa definitive in ianuarie 2009 prin care mi se acorda despagubiri(o firma de asigurari este paratul) care este termenul in care se prescrie dreptul la actiune si cand incepe sa curga el?
Eu nu am cunoscut cuprinsul hotararii decat in 2011 cand hotararea aceasta s-a intors de la ICCJ la Curtea de Apel.In penal ,se comunica hotararile?

Alte discuții în legătură

In cat timp se poate executa o hotarare? dmdc dmdc Am o hotarare definitiva si irevocabila( impotriva unei firme de asigurari) din ianuarie 2009.Investirea cu titlu executoriu a fost facuta in iunie 2011.Cand ... (vezi toată discuția)
Executare silita si prescriptie dmdc dmdc Pentru o sentinta penala care se refera la despagubiri civile,de cand incepe sa curga termenul prescriptiei cererii de executare silita:de cand a devenit ... (vezi toată discuția)
Am cÂȘtigat definitif Și irevocabil pe legea 221/2009 andreigrigoriu andreigrigoriu Stimați forumiști, Pe 28 octombrie 2011, la Curtea de Apel București, am câștigat definitiv și irevocabil[b] DAUNE MORALE[/b] ( ... (vezi toată discuția)