avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actiuni Dacia
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actiuni Dacia

Am cumparat actiuni Dacia in 1999 prin intermediul firmei Actiuni Nationale . Firma s-a oferit sa le tina in custodie. In 2006 firma s-a desfiintat si eu nu am stiut . Pot tranzactiona eu actiunile Dacia , desi nu am certificat de actionar ci doar un contract intre mine si Actiuni Nationale care certifica ca am cunparat un numar de actiuni Dacia ? MUltumiri anticipate pentru raspuns.

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:55, 28 Septembrie 2011
Da. Dumneavoastra figurati cu ele in registrul actionarilor la firma respectiva. Contactati firma din Pitesti si va vor comunica cum puteti sa procedati ca sa le vindeti pentru ca ea nu mai e listata la bursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni la o firma nelistata la bursa petregiuglea petregiuglea Am acțiuni la Vel Pitar nu mai sunt listați la bursa cum procedez sa le vind? (vezi toată discuția)
Certificat acționar 1996 examen994 examen994 Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996. Ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)