avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Vanzare actiuni la o firma nelistata la bursa
Discuție deschisă în Bursa de valori

Vanzare actiuni la o firma nelistata la bursa

Am acțiuni la Vel Pitar nu mai sunt listați la bursa cum procedez sa le vind?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:22, 27 Ianuarie 2021
Puteti sa le vindeti doar la o alta persoana care mai are actiuni la aceeasi firma, si asta doar incheind cu acea persoana un contract de cesiune actiuni la un notariat si apoi sa mergeti la sediul firmei cu o copie pentru a face modificarea de proprietar al actiunilor si in registrul actionarilor. Daca nu cunoasteti astfel de persoane, contactati firma va ajuta ei.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia ioana_isp ioana_isp Am cumparat actiuni Dacia in 1999 prin intermediul firmei Actiuni Nationale . Firma s-a oferit sa le tina in custodie. In 2006 firma s-a desfiintat si eu nu am ... (vezi toată discuția)
Actiuni berceni sa cl710521 cl710521 Buna ziua, am descoperit ca bunica mea, decedata acum multi ani, avea 935 actiuni la Fabrica de Paine BERCENI SA din Bucuresti. Am cautat putin pe internet ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)