avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie urgent dintre o romanca si un marocan
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie urgent dintre o romanca si un marocan

sunt romanca si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean marocan,cu permis de sedere in italia temporar. am facut toate actele necesare dar de la primarie,ne-au spus ca termenul lui pe teritoriul romanesc este de 5 zile,am depasit aceste zile,am platit si o amenda.ce pot face pentru obtinerea casatoriei in romania sau italia.multumesc!!

Alte discuții în legătură

Permis de sedere petru un refugiat politic lyteon lyteon Buna ziua. In urma cu 5 ani un cetatean pakistanez a intrat pe teritoriul Italiei.Dupa ce i-a expirat viza el a continuat sa stea in Italia si a fost ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte cetatean strain catalindumitrele catalindumitrele buna seara sora sotiei mele s-a casatorit cu un cetatean din Maroc. Ei locuiesc in Italia. Ar dori sa obtina acte pentru sotul ei de Romania. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cetatenie - casatorie cu cetatean marocan mihai_adrian mihai_adrian Buna ziua. Sora mea se afla momentan in Italia. Ea vrea sa se casatoreasca cu un marocan (aflat si el in Italia) in Romania. Intrebarea este: daca vin in ... (vezi toată discuția)