avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis

Am fost surprins cu 102km/h (#-o) in localitate, suspendare permis 90 zile si 603 lei amenda. Doresc sa stiu in ce conditii pot contesta PV si daca am sanse reale de castig in instanta. Mentionez faptul ca si auto politie se afla in mers din sens opus, din cate am citit eu aparatele radar au o anumita abatere mai ales aflate in miscare. Am semnat PV, am platit amenda, doresc sa sustin testul de 15 intrebari ptr.reducerea perioadei la 30 zile, dar in acelasi timp am mare nevoie de permis si as ataca PV in instanta......doar daca as avea sanse reale de castig.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:20, 10 Octombrie 2011
depinde de tipul radarului - daca era autovision BE III atunci nu aveti nici o sansa. daca este Python - puteti incerca.
voi sustine testul 13 din 15 pentru reducerea suspendarii la 30 de zile, nu am mai beneficiat de aceasta masura; aprobarea reducerii e subiectiva si tine de seful politiei jud.?sau e litera de lege ptr. toata lumea? se va tine cont si de puctele acumulate anterior?
Depasirea limitei maxime a vitezei este prea mare pentru a putea invoca abaterile aparatului radar. De incercat puteti incerca, dar parerea mea este aveti sanse minime de castig.
cioan a scris:

Depasirea limitei maxime a vitezei este prea mare pentru a putea invoca abaterile aparatului radar. De incercat puteti incerca, dar parerea mea este aveti sanse minime de castig.


sunt interesat in a se reduce viteza (prin abatere) de la 102km/h la 100km/h, pentru a nu se suspenda permisul. e posibil?......mentionez ca era vb despre un Logan MCV.
multumesc!
daca erea mcv nu are rost sa contestati .......are prea mica marja de eroare asa ca mai bine sustieti ex. daca va trebuie neaparat permisul in perioada asta si sunteti dispus sa stati fara 3 luni atunci puteti face contestatie

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare permis black_00 black_00 Mi s-a suspendat permisul pentru 90 de zile pentru conducerea in localitatea Cleja(care nu are nici un kilometru), jud. Bacau, cu 103 km/h. Autospeciala cu ... (vezi toată discuția)
Urmarire logan neinscriptionat, dotat cu radar steffandy_2005 steffandy_2005 Buna ziua! In luna noiembrie 2010 in timp ce ma deplasam din Iasi spre Botosani, la iesire din localitatea Letcani un autoturism Dacia Logan a inceput sa imi ... (vezi toată discuția)
Contestație pv, radar în localitate, eu în afara acesteia ionut_au ionut_au Bună ziua, Am fost surprins înainte de intrarea într-o localitate din județul Mureș, de către un aparat radar care se deplasa spre ... (vezi toată discuția)