avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungirea unui CIM pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungirea unui CIM pe perioada determinata

Cum este corect? La expirarea unui CIM pe perioada determinata (s-a precizat data incetarii contractului) sa se faca un nou contract de munca? sau se poate face un act aditional, cu mentiunea de prelungire a termenului contractului pana la o alta data.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 4 Octombrie 2011
Se poate face act aditional de prelungire a duratei c.i.m. ...
pentru un profesor care anul trecut scolar a fost suplinitor, a avut CIM pe per. determinata de la 01.09.2010 la 31.08 2011 iar anul asta este titular pe acelasi post, de la 01.09.2011 , i se face CIM pe durata nedeterminata sau doar un act aditional de modificare a perioadei CIM din determinata in nedeterminata?
In principiu, se va face un nou c.i.m. pe durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca macmillan macmillan Buna ziua, un angajat din invatamant si-a schimbat statutul din suplinitor la scoala X in titular la aceeasi scoala X. Anul trecut, pe baza deciziei ... (vezi toată discuția)
Cim intrerupt sau nu? silvia99 silvia99 buna dimineata! daca un angajat are contract pe determinata intre 28.05 - 31.08.2011 si apoi act aditional prin care se stipuleaza trecerea pe perioada ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca perioada determinata loredana080380 loredana080380 Buna Am intalnit o speta mai delicata si nu stiu cum sa procedez. S-a intocmit un cim per. determinata, inainte de incetare s-a intocmit act aditional 1 de ... (vezi toată discuția)