avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-cumparare de imobil luat prin Prima Casa 1
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-cumparare de imobil luat prin Prima Casa 1

Buna ziua,

Va scriu in legatura cu o actiune de vanzare-cumparare de imobil luat prin Prima Casa 1. Creditul la banca este 100% pe numele meu. In contractul de vanzare-cumparare: eu detin 80%, iar prietena mea detine 20% din valoarea imobilului. Acum, dupa un an si jumatate, ea imi vinde partea ei ( nu suntem casatoriti si nu avem niciun act impreuna in aceasta privinta)

Intrebarea mea este daca se poate face aceasta vanzare-cumparare in acest timp de 5 ani-in care nu se poate instraina/ vinde imobilul catre o persoana terta.

Va multumesc!
O zi buna!
Mihai

Alte discuții în legătură

Coproprietate imobil ContSters48867 ContSters48867 Caz real, Coproprietari nefiind sot-sotie, frate-sora, doar coproprietari fara legatura de rudenie intre ei, credit bancar pe ipoteca imobil inca 2 si juma, ... (vezi toată discuția)
Executarea in urma unei fideiusiuni poate "ataca" imobil ipotecat? ContSters205719 ContSters205719 Buna! Am urmatoarea situatie: in calitate de administrator la un SRL (2 asociati) am semnat in 2011 un contract de fideiusiune, actualizat anual prin acte ... (vezi toată discuția)
Evitare executare silita larkinul larkinul Buna ziua, am o problema la care va rog sa ma ajutati cu un sfat: Mama mea detine la o banca din Romania un credit neachitat, si in decursul saptamanii ... (vezi toată discuția)