Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

unitate protejata

Buna ziua , am si eu urmatoarea situatie
Societatea noastra este unitate protejata , am livrat catre o firma produse in valoare de aprox 15.000 lei . Societatea respectiva datoreaza catre buget fond de handicapati , datorita faptului ca a achizitionat produse de la noi acestia nu mai platesc acel fond. M-a sunat directorul economic sa ma intrebe daca eu am declarat catre administratie ( probabil prin decl. 100 ) suma pe care am incasat-o de la ei . Va rog sa ma ajutati si pe mine sa lamuresc aceasta situatie , eventual daca exista un cadru legal care ma obliga sa fac aceasta declaratie .

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Colaborare cu firma-unitate protejata Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. O societate cu aproximativ 100 de angajati, din cauza specificului muncii nu poate angaja persoane cu handicap, insa doreste sa colaboreze cu o ... (vezi toată discuția)
Incadrare persoane cu handicap pitirut pitirut Buna ziua.Rog respectuos pe cineva sa ma lamureasca cu privire la incadrarea persoanelor cu handicap.Recent am preluat o firma cu 85 de salariati si am auzit ... (vezi toată discuția)
Fondul de handicapati anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune daca se mai plateste fondul de handicapati in cazul cand in cadrul firmei sunt peste 50 angajati ? Multumesc! (vezi toată discuția)