Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cerere catre ANAF de achitare, altele decat salariul

solicit informati privind dobanzile aplicate la achitarea necorespunzatoare a socialului de catre angajator ca bligatii si cine are drept de executare silita ?!
Cel mai recent răspuns: ContSters202218 , utilizator 20:48, 24 Februarie 2012
toate institutiile vizate ma trimet pe mine la ANAF, dar ANAF raspunde dupa 2004 limitat si a raspuns printr-o adresa in 2010 ca nu-i privesc ..
Si daca este vorba de o greseala de distribuire a fondului respectiv? Ma indoiesc totusi, este o perioada prea mare de timp. Daca angajatorul nu ar fi platit aceste contributii, ar fi fost urmarit pana acum pentru retinerea si neplata stopajului la sursa, care este considerata infractiune.
multumesc pt interes, pot spune decat ca inscrisurile aplicate in Carnetul de Munca au fost certificate pana in 2004 si, dupa eliberare Carnet in 2010 sa efectuat fara proces verbal si il am ne incheiat..
si eu stiu ce insemna dar nu ma incalzeste cu nimic.
cine poate rezolva ca obligatii institutionala, cotizatiile datorate catre stat ?!
a fost scutit poate, dar nu si in data lunii 05-07.2003 si inainte de 01.03.2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia (daca nu este platita contributia legala) Radu Victorita Aura Nicoleta Radu Victorita Aura Nicoleta Buna,am o nedumerire,daca firma la care lucrez eu nu plateste darile la stat,e vreo sansa sa nu-mi intre la vechime acea perioda?Firma fiind in faliment pentru ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)
Dovada vechimii în munca Silvi7 Silvi7 Buna ziua,daca am carnetul coplectat la zi,nu dovedeste ca beneficiez de toata vechimea inscrisa in el?Daca angajatorul nu a platit cotizatia la asigurari ... (vezi toată discuția)