exista vreo norma sau retetar stabilit de lege pentru producerea de paine? O brutarie poate avea orice consum de faina la producerea de paine? Din punct de vedere fiscal - este ok sa am un consum de 95%faina la un kg de paine sau de 75% sau de 50%? Multumesc
O brutarie poate avea orice consum de faina la producerea de paine?
Bineinteles ca nu poate avea orice consum de faina. Pentru producerea fiecarui tip de paine, in functie de greutatea finala ,exista retetare care au stabilite consumurile.
Multumesc pentru raspunsuri...... retete pe google stiu ca exista, dar nu am gasit stabilit prin lege vreun retetar. In concluzie legea ""permite"" sa ai ce consum vrei, de fapt asta ma interesa - si anume daca exista stabilit de lege un consum maxim la kilogramul de paine produs. Daca stie cineva vreun retetar stabilit de lege rog mult sa puna un link sau ceva
Salut,eu zic ca fiecare poate sa -si faca retetarul dar unul realist.Ideea e ca daca ai un retetar absurd la un moment dat fiscul poate demonstra ca nu e real si "cadem" la evaziune,asta poate implica calcul de penalizari si te poate duce la faliment .E posibil sa existe retetare de baza pentru paine,cel mai bine e sa intrebati la fisc ca-s obligati sa va raspunda.