avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poarta de acces pe proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poarta de acces pe proprietate

Doresc sa aflu daca noul Cod Civil reglementeaza distanta pe care o porta de acces
pe proprietate se monteaza fata de limita de demarcatie cu proprietatea vecina.Daca pe stalpul comun de delimitare al celor doua proprietati se poate monta o poarta si daca nu la ce distanta ar trebui ea sa fie situata fata de proprietatea vecina.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc într-un complex de vile, fiecare dintre ... MakarCiudra MakarCiudra Bună ziua! Locuiesc într-un complex de vile, fiecare dintre proprietari având cotă parte din drumul privat. Câțiva vecini intenționează să închidă ... (vezi toată discuția)
Constructie casa pe limita de proprietate - cu acordul vecinului ovidiubuzila ovidiubuzila Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca nu am pus intrebarea in categoria corecta (nu am gasit alta mai potrivita). Se da urmatoarea situatie: 2 ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire proprietate Bosscostelino Bosscostelino Bune seara. In 2018 am cumparat o proprietate care era imprejmuita. Intre proprietatea achizitionata si unul din vecini mai exista un teren al unui alt ... (vezi toată discuția)