avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... implicatii judecata cedo?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

implicatii judecata cedo?

credeti ca datorita anchetei inceputa impotriva sotiei judecatorului roman la cedo, procurorii vor putea face presiuni pe langa acesta pentru a fi mai partinitor cu interesele statului in detrimentul celor care au actiuni in desfasurare?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 22:11, 25 Ianuarie 2012
Din cate cunosc judecatorul roman nu poate judeca cazurile din Romania.
Parerea mea , cunoscandu-l pe dl judecator care mi-a fost si profesor , nu cred ca se va putea influenta convingerea acestuia de asa ceva .. il cel mai rau caz va renunta la mandat
Judecatorul roman face parte din Camera a treia, care judeca si cauze impotriva Romaniei. Nu se pot face presiuni asupra lui, e ilegal.
Dupa parerea mea nu va exista nicio implicatie sub aspect juridic.
da am auzit de dl profesor ca este un om integru, stiu ca este ilegal sa se faca presiuni asupra acestuia(ar fi culmea sa fie legala o asemenea procedura) insa suntem romani si intotdeauna vom avea un semn de intrebare cand vedem anumite actiuni ale institutiilor statului. Va multumesc pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Angajatii ambasadei manolachealex manolachealex Angajatii abasadei si familiile lor beneficiaza de imunitate de jurisdictie? (vezi toată discuția)
Accident auto cu imunitate diplomatica Catalin_Olteanu Catalin_Olteanu Buna ziua, Scriu aici, acum, in urma unei intamplari petrecute mie in urma cu 3 zile, mai exact pe data de 27 mai 2015. Conduceam o motocicleta si la ... (vezi toată discuția)
Taierea abuziva a salariilor bugetarilor poate fi atacata in istantele nationale?(vezi: cedo - drepturile salariale reprezinta un drept de posesie) gabriel teodorescu gabriel teodorescu [b]CEDO si drepturile salariale[/b] Curtea europeană a Drepturilor Omului este o jurisdicţie internaţională cu sediul la Strasbourg. Ea este alcătuită ... (vezi toată discuția)