avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pentru limita de varsta sau pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pentru limita de varsta sau pensie de invaliditate?

Am o pensie de batranete ce este inferioara la 700lei .
Medicul care ma urmareste mi-a atras atentia ca pot beneficia de pensie de invaliditate .
Intrebare : aceste pensii sunt impozabile? Ce demersuri ar fi de facut ?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 12:19, 23 Octombrie 2011
Daca beneficiati deja de pensie pentru limita de varsta nu mai puteti beneficia de pensie de invaliditate.
Toate pensiile de invaliditate se transforma in pensii limita de varsta la implinirea varstei necesare pentru pensia limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, din motive de sanatate acute, timp de 2, 5 ani nu ... loredanarose loredanarose Buna ziua, din motive de sanatate acute, timp de 2, 5 ani nu am putut pleca din casa, sau sta in picioare mai mult de 4 minute. Astfel am pierdut reinnoirea ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru o persoana cu handicap danapetrea danapetrea Buna ziua! As dori sa aflu daca e ceva de facut pentru a beneficia de pensie o persoana cu grad de handicap accentuat,cod handicap:6,cod boala:F20.0 care a ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala Sgirba Sgirba Buna ziua, Mama mea este operata de tiroida, iar pana acum a beneficiat de pensie pe caz de boala. Odata cu implinirea varstei de pensionare, acum a primit o ... (vezi toată discuția)