buna seara... ieri cand mi-am verificat soldul de pe cardul de debit am avut o mare surpriza,imi disparuse fiecare banut,respectiv 9 milioane si ceva...initial am crezut ca mi se clonase cumva cardul,nu stiu... dupa o vizita la banca m-am lamurit...toti banii imi fusesera opriti in contul unei diferente de impozit anuale,calculata de dgfp ialomita la suma de 2303 lei... vreau sa mentionez ca acel impozit e calculat pt un apt din slobozia,pe care sunt si eu proprietar,dar unde nu am calcat de 3 ani,pt ca am considerat ca in urma divortului apartamentul sa ramana copiilor si fostei sotii... dar ea nu cred ca a mai platit nimic,cum de altfel ma si ameninta,iar acea suma,respectiv 2303 lei,imi este oprita mie ... ce pot face pt rezolvarea acestei situatii? cu o contestatie nu fac nimic,mai ales ca nu am timpul necesar
Credite bancare
VanAlexander
Buna ziua, numele meu este Alexandru ,am 22 de ani si sunt din Petrosani,acum 2 ani am facut o descoperire de card pe vremea cand lucram de 25 de milioane ... (vezi toată discuția)