Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

poprire salariu

buna seara... ieri cand mi-am verificat soldul de pe cardul de debit am avut o mare surpriza,imi disparuse fiecare banut,respectiv 9 milioane si ceva...initial am crezut ca mi se clonase cumva cardul,nu stiu... dupa o vizita la banca m-am lamurit...toti banii imi fusesera opriti in contul unei diferente de impozit anuale,calculata de dgfp ialomita la suma de 2303 lei... vreau sa mentionez ca acel impozit e calculat pt un apt din slobozia,pe care sunt si eu proprietar,dar unde nu am calcat de 3 ani,pt ca am considerat ca in urma divortului apartamentul sa ramana copiilor si fostei sotii... dar ea nu cred ca a mai platit nimic,cum de altfel ma si ameninta,iar acea suma,respectiv 2303 lei,imi este oprita mie ... ce pot face pt rezolvarea acestei situatii? cu o contestatie nu fac nimic,mai ales ca nu am timpul necesar

Alte discuții în legătură

Decizie impunere anaf la 3 luni dupa ce am stins toata datoria!!! Mihai223 Mihai223 Acum 3 luni am acoperit 100% o datorie pe care o aveam la ANAF, soldul initial si penalizarile si dobanda. Totul a fost acoperit la zi, plata la trezoreria ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri o poprire instituita unui contract de credit? adriane1 adriane1 Buna ziua, Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face ... (vezi toată discuția)
Credite bancare VanAlexander VanAlexander Buna ziua, numele meu este Alexandru ,am 22 de ani si sunt din Petrosani,acum 2 ani am facut o descoperire de card pe vremea cand lucram de 25 de milioane ... (vezi toată discuția)