avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credite Bancare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credite Bancare

Buna ziua, numele meu este Alexandru ,am 22 de ani si sunt din Petrosani,acum 2 ani am facut o descoperire de card pe vremea cand lucram de 25 de milioane ,apoi peste vreo 2 luni am cerut un credit de nevoi personale in valoare de 22 de milioane si eu miau mai facut si un card de cumparaturi de 5 milioane....acum problema este ca miau declarat in urma cu un an toate aceste sume scadente si miau recalculat si cum sau invartit si am ajuns sa platesc 2 milioane pe luna 1 milion 700 pentru credit + suma scadenta de la descoperire card ..si 30 de lei doar rata la acel card de cumparaturi...problema este ca nu am bani sa platesc la timp tot tot timpul si acum ma tot suna acasa si ma ameninta ca ma da la biroul de credite...si mai nou...ma ameninta ca o sa incheie contractul si ma preda la biroul de recuperari....pff..sincer nu prea stiu exact ce inseamna asta ....ce o sa se intample?...poate cineva sa ma ajute cu vreun sfat?...ps : eu nu lucrez momentan si nici nu am girat cu nimic cand am luat banii ...
Cel mai recent răspuns: VanAlexander , utilizator 19:31, 9 August 2011
daca nu aveti un venit lunar, bunuri pe numele dvs atunci nu aveti de ce sa faceti probleme. pt ca nu au cum sa va execute.
Biroul de Credite: Institutie care administreaza o baza de date cu persoanele care au debite catre banci neachitate si stabileste nivelul riscului de credit al unei persoane. Mentiunile din baza de date a biroului se pastreaza 4 ani.

Birou/firma de recuperari: De obicei SRL care cumpara la preturi avantajoase de la Banci debite alte diversilor clienti prin cesiunea creantelor. Din momentul cumpararii de catre firma de recuperari a creantei ei devin creditorul dvs, orice contact al dvs. cu banca incetand.

Firmele de recuperatori au obiceiul de a initia actiuni „specifice” (amenintari, avertizari, vizite la domiciliu, vizite la rude, vecini) impotriva debitorilor.

Creditorul va putea sa va execute silit orice bun proprietate personala ori sa va puna poprire pe 30%-50% din venituri.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Poi ...nu am nici un lucru pe numele meu...nu am salariu nu am nimic :|....si vreau sa plec la facultate in alta tara ...pff...eu imi imaginam ca obtin vreun ordin judecatoresc sau mai stiu eu ce si vine cu politia si imi ia lucruri din casa chiar daca nu is ale mele...si is ale parintilor...multmesc mult la amandoi!!
Si asa ca o parere de alaturi cum se zice...vream sa mai zic ca e aiurea cu bancile astea ale noastre...in alte tari daca nu ai banii...e altfel...te ajuta...aici ...primesc numai telefoane in care ma ameninta si is si niste needucati la telefon ...bancile de la noi din tara = camatari legali!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 25.08. 2020 am facut o interogare la biroul de credit si am descoperit ca am o inscriere in biroul de credit cu urmatorul mesaj: Sold ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale vechi neplatit Cristian670 Cristian670 Buna ziua, Tatal meu a luat in urma cu 8 ani un credit de nevoi personale fara giranti si garantii cu dobanda variabila in valoare de 5000 lei si un card de ... (vezi toată discuția)