avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1439 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire contract de inchiriere

Buna ziua,

Am depus la Registrul Comertului actele necesare pt prelungirea contractulu de inchiriere persoana juridica si s-a produs o mica greseala. Contractul de inchiriere s-a inregistrat am primit confirmarea dar la inregistrare s-a scris conform contract de inchiriere nr.20215/15.01.2008 in loc de 202215.Este atasata si copia contractului la dosar. Este vreo problema?El a fost inregistrat la Administratia Financiara si acum la Registrul Comertului.

Multumesc,
Elena
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 18:09, 18 Septembrie 2008
Pentru aceasta trebuie sa mergeti la ORC, departamentul INDREPTARE EROARE MATERIALA, se depune o cerere si eventual mai depuneti o copie dp contractul de inchiriere si veti primi un nr de inregistrare. In termen de 5 zile lucrartoare de la data depunerii mergeti cu nr de inregistrare la registratur.

Eventual, dupa indreptarea erorii materiale solicitati un certificat constataor( 45 lei la urgenta si se elibereaza in aceeasi zi sau in regim normal costa 30 lei, dar dureaza cateva zile pana il elibereaza) sau puteti sa solicitati informatii si va costa mai putin, se plateste o taxa de urgenta de 4,5 lei si la ridicare mai platiti cam 2 lei aproximativ.

Pentru indreptarea acestiei erori nu se percep taxe la ORC.
Multumesc din suflet pentru raspuns.
Dar eu chiar nu vad ce probleme ati avea pentru asta.
Multumesc, Gabriela.
GabrielaA a scris:

Dar eu chiar nu vad ce probleme ati avea pentru asta.

Acum nu, dar mai tarziu da, daca dp expirarea contractului de inchiriere se va dori prelungirea cotractului de inchiriere prin act aditional la contractul initial. Astfel, avand in vedere ca in baza de date de la ORC nr contrectul de inchiriere este inregistrat gresit, va trebui sa faceti atunci indreptarea de eroare materiala.

Alte discuții în legătură

Adresa gresita in hot aga,contr de inchiriere,contr de subinchiriere SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna ziua,imi spuneti ce se poate face in cazul in care s-au deschis puncte de lucru in alt oras si in hot aga,in toate contr. de inchiriere,subinchiriere si ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat gabitaa31 gabitaa31 Daca expira sediul social in decembrie si este inchiriat de la pers fizica tb sa ma duc cu contractul de inchiriere la administratia financiara? (vezi toată discuția)
Eroare yx32_angel yx32_angel As avea si eu o intrebare, daca se poate sa imi raspunda cineva. Am deschis un punct de lucru pentru o farmacie, undeva intr.un complex, insa in decizia ... (vezi toată discuția)