gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Happyend 
	    	Utilizator

Happyend 
	    	Utilizator	    

loremona 
	    	Utilizator

loremona 
	    	Utilizator	    

loremona, utilizator
 loremona, utilizator 	
			 Alina Borza 
	    	Avocat

Alina Borza 
	    	Avocat	    

byanca19	                   

Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)
	                    byanca19	                   

Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)

monicaandreea	                   

Buna ziua! Suntem 3frati, din care unul minor. Detinem impruna un apartament, lasat mostenire de parinti. Unul din frati, a luat un imprumut de la  Idea Bank, ... (vezi toată discuția)
	                    monicaandreea	                   

Buna ziua! Suntem 3frati, din care unul minor. Detinem impruna un apartament, lasat mostenire de parinti. Unul din frati, a luat un imprumut de la  Idea Bank, ... (vezi toată discuția)

AnaMaria36	                   

Stimati cunoscatori ai legii.
As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o proplema care pentru mine este oarecum delicata (pt. ca nu am mai fost in ... (vezi toată discuția)
	                    AnaMaria36	                   

Stimati cunoscatori ai legii.
As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o proplema care pentru mine este oarecum delicata (pt. ca nu am mai fost in ... (vezi toată discuția)