Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Buna ziua, daca am dubla cetatenie roman - germana, si doresc ca unul dintre autoturismele ce le detin sa le inmatriculez in Romania, am vreo facilitate? Masina as folosi-o doar in perioada de vacanta . :D Daca aceiasi masina as dona-o mamei mele exista vro scutire de taxe?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:12, 27 Octombrie 2011
Persoana poate beneficia de facilitati fiscale ,daca detine documente legale,in baza carora beneficiaza de facilitati fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)
Pot inscrie o masina pe numele unei persoane cu handicap? carmenspata carmenspata eu locuiesc in spania si am o masina inmatriculata pe numele meu,si as vrea sa stiu daca o pot inmatricula in romania,sau donatie pe numele fiicei mele,ia ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)