dosarul are ca obiect infractiunea de vatamare corporala - 50-55 zile de ingrijiri medicale, insa am scris aici fiind vorba de latura civila.
partea vatamata s-a constituit parte civila cu daune morale = cheltuieli cu ingrijirile medicale, plus daune morale = suferinta produsa si atingerea adusa onoarei. problema e ca doreste sa mai ceara in instanta si un BENEFICIUL NEREALIZAT.
Acesta consta in aceea ca el este agricultor si in perioada aceea (august 2007) din cauza spitalizarii indelungate nu a putut recolta terenul pe care il cultiva si astfel recolta s-a pierdut. din acea recolta spune el ca ar fi obtinut in total 20.000 lei, din vanzarea produselor in piata. spune ca este inregistrat in evidentele Directiei agricole ca ocupandu-se cu agricultura si ca are acte din care rezulta ce culturi avea si cam cat valorau.
problema e ca ma gandesc ca el ar fi putut sa angajeze pe cineva sa ii culeaga recolta, si astfel aceasta nu s-ar mai fi piredut. dar nu a procedat astfel. in ce masura e plauzibila o asemenea cerere?
Daca puteti dovedi ca a fost in imposibilitate de a se ocupa cu gasirea unei persoane care sa culeaga recolta, nu cred ca e imposibil. Ma gandesc ca proprietarii de pamint se confrunta cu o criza de forta de munca si ca, de asemenea, el ar fi trebuit sa avanseze sumele necesare pentru plata sau, sa plateasca imediat dupa finalizarea lucrarilor. vedeti care e realitatea in zona unde locuieste pers. vatamata.
Daune morale
ContSters298772
Buna seara!
Am doua probleme in care va solicit parerea de experti:
1. In cazul unui accident rutier in care o persoana a fost vatamata corporal, care ar fi ... (vezi toată discuția)