avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... carte grile
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

carte grile

am si eu o nelamurire..nu gasesc pe net cartea teste grila 1000 intrebari de aurel ciobanu si petrut ciobanu, stie cineva de unde o pot procura si daca este buna? multumesc
Cel mai recent răspuns: oana_marria , utilizator 23:25, 27 Octombrie 2011
O gasiti aici:
[ link extern ]

Tot in materie de penal/procedura penala,va recomand Mihail Udroiu - Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a II-a, revazuta si adaugita (2011)

am luat mihail udroiu editia 2011...merci mult...acum am comandat-o. sper sa fie buna. De mihail udroiu sunt multumita desi initial mi se pareau cu un grad mai ridicat de dificultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2012 pummy pummy Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca exista carti de teste grila pentru admitere barou si daca are cineva subiectele de anul trecut de la admitere? (vezi toată discuția)
Examen admitere in avocatura doina_dumitru doina_dumitru Buna vreau sa dau examen la anul pentru admitere in barou am carti dar sunt editii mai vechi poate sa ma indrume si pe mine cineva ce carti sa-mi cumpar . Au ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2015 manuale AvSD AvSD Buna ziua, ce [b]manuale si carti de teste[/b] folositi pentru a invata pentru admitere? Eu am studiat in cadrul facultatii dupa codurile vechi si m-ar ... (vezi toată discuția)