avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... carte grile
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

carte grile

am si eu o nelamurire..nu gasesc pe net cartea teste grila 1000 intrebari de aurel ciobanu si petrut ciobanu, stie cineva de unde o pot procura si daca este buna? multumesc
Cel mai recent răspuns: oana_marria , utilizator 23:25, 27 Octombrie 2011
O gasiti aici:
[ link extern ]

Tot in materie de penal/procedura penala,va recomand Mihail Udroiu - Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a II-a, revazuta si adaugita (2011)


am luat mihail udroiu editia 2011...merci mult...acum am comandat-o. sper sa fie buna. De mihail udroiu sunt multumita desi initial mi se pareau cu un grad mai ridicat de dificultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2012 pummy pummy Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca exista carti de teste grila pentru admitere barou si daca are cineva subiectele de anul trecut de la admitere? (vezi toată discuția)
Examen admitere in avocatura doina_dumitru doina_dumitru Buna vreau sa dau examen la anul pentru admitere in barou am carti dar sunt editii mai vechi poate sa ma indrume si pe mine cineva ce carti sa-mi cumpar . Au ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2015 manuale AvSD AvSD Buna ziua, ce [b]manuale si carti de teste[/b] folositi pentru a invata pentru admitere? Eu am studiat in cadrul facultatii dupa codurile vechi si m-ar ... (vezi toată discuția)