Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

actiune in instanta stomatolog

intrebarea mea este ,se poate da in judecata un stomatolog daca lucrarea pe care mi-a facut-o in urma cu 2 si 6luni a cazut cu tot cu stiftul pe care la pus(in tot acest timp am simtit o jena la gingie,dar am sperat ca o sa treaca ,pana cand intr-o zi a cazut lucrarea) .Si care sunt pasii pe care trebuie sa ai urmez pentru actionarea in instanta.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 20:51, 2 Noiembrie 2011
Deepuneti actiunea in intanta si solicitati obligarea medicului la repararea prejudiciului cauza.
Solicitati proba cu inscrisuri, caz in care medicul este obligat sa depuna dosarul medical referitor la interventia medicala.
In privinta expertizei, exista o lista de experti medicali aprobata de ministerul sanatatii, expertiza urmand a fi efectuata de catre unul din acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocat de un dentist catalinstanescu catalinstanescu Buna ziua ,ma numesc Stanescu Catalin ,in urma cu doua luni am fost la un cabinet stomatologic pentru solutionarea a patru carii dentare si lipirea unui dinte ... (vezi toată discuția)
Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cabinet stomatologic nelush nelush Buna ziua, la sfarsitul lunii Martie 2008 am apelat la un Cabinet Stomatologic, in vederea efectuarii unor lucrari stomatologice printre care si o lucrare de ... (vezi toată discuția)