avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Registre avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Registre avocati

Am inteles ca ne trebuie registre gen:
- Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b);
- Un registru inventar (cod 14-1-2/a)
Daca stie cineva de unde le pot procura pentru ca am fost pe langa Finante Galati si aveau fara cod, iar in restul orasului nu aveau decat pentru firme.

La fel si chitantierele, au si ele un regim special? Stiu doar ca le pot comanda numai dupa ce primesc Codul Fiscal.

Cel mai recent răspuns: DeaC , utilizator 01:36, 28 Iunie 2009
De la Administratia Financiara, dupa ce primiti codul fiscal, va procurati - contra cost :Registul jurnal de incasari si plati,Registrul inventar, acestea 2 inregistrandu-se dupa ce sunt numerotate si snuruite, cu nr. de inregistrare la Registratura Administratiei Financiare.Mai procurati tot contra cost, Registrul unic de control, facturier si chitantier - tot de la Administratia Financiara.
Va multumesc pentru raspuns, acuma astept acel cod fiscal, inca o nelamurire mai am si anume aceste registre le pot procura de la orice Administratie Financiara din tara sau doar de acolo de unde iau si codul fiscal? Eu am sediul central intr-un oras si secundar in altul.
Acuma am si eu nelamuriri :) Pe la noi, inafara de registrul unic de control care se cumpara de la Adm. Financiara, celelalte registre (incasari si plati, inventar si cele profesionale), chitantiere, facturiere etc. se comanda la orice tipografie (daca le vreti personalizate sa nu scrieti prea mult) sau se cumpara de la orice librarie... se pune doar o stampila pe ele de catre cei de la fisc (eu desi am fost cu toate la ei, mi-au stampilat doar registrul inventar si cel de incasari si plati). Sa inteleg ca nu sunt eu in regula sau ca in alte judete e altfel?
Se stampileaza la AF doar registrul de inventar si cel de incasari si plati.
Chitantierele si facturiele, nu.
Asa stiam si eu dar m-a zapacit D-na Florentina cu
facturier si chitantier - tot de la Administratia Financiara.

:)

Alte discuții în legătură

Infiintare cabinet individual de avocatura AvFM AvFM Stimati colegi, La momentul incetarii colaborarii cu forma de exercitare a profesiei in care am activat ca avocat colaborator si a infiintarii cabinetului ... (vezi toată discuția)
Stampila, contracte, delegatier, chitantier luiza1079 luiza1079 buna! stie cineva daca un stagiar poate avea stampila ( pe care sa scrie numele cab din care face parte dar si numele sau ), contracte, delegatier si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturier adina30iulia adina30iulia Buna ziua. Sunt PFA, desfasor activitate de comert, mi-am cumparat chitantier si facturier de la papetarie, deci nepersonalizate si as vrea sa stiu cine imi da ... (vezi toată discuția)