Acum un an,mama mi-a facut mie si sotului meu un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere, asupra unui imobil in care locuim impreuna.Desi eu am semnat,nu am citit atunci acel act iar acum as vrea sa obtin o copie ,sa vad exact despre ce este vorba,numai ca mama refuza sa-mi dea actul.As vrea sa stiu daca este posibil sa obtin respectiva copie de la notarul care a incheiat acel act.Multumesc.
Trebuie sa ma duc sa cer copia actului la notarul care a intocmit-o sau o mai gasesc si in alta parte.Pentru ca notarul este prietena buna cu mama si m-am gandit ca poate sa refuze sau sa ceara si acordul ei sau al sotului.
Contractul de vanzare cumparare il mai gasiti la ANCPI (Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara), din sectorul unde se afla imobilul si la Administratia Financiara, Directia Taxe si Impozite din sectorul unde se afla imobilul.
Cel mai usor il puteti obtine de la notarul unde s-a incheiat contractul. Atata timp cat sunteti parte in act, notarul nu are de ce sa refuze eliberarea unei copii dupa actul respectiv.