avem o casa intr-un sat de munte care nu este intabulata. casa a fost mostenita de catre tatal meu de la bunici. in certificatul de mostenitor apare ca proprietate extratabulara.
am inceput demersurile de intabulare. in primul rand mi s-a cerut titlul de proprietate pe teren, dar nu am asa ceva. am fost intrebat daca nu a fost o zona colectivizata (nu a fost), dar am aflat ca s-au dat la un moment dat titluri de proprietate sub legea 247/2005 parca. in acest caz mi s-a cerut o adeverinta din care sa reiasa ca acel teren pe care este construita casa nu face obiectul legilor 247/2005; 18/1991 si ar mai fi vreo 2 legi in legatura cu colectivizarea...
exista o asemenea adeverinta tipizata? sau nu am inteles eu bine despre ce e vorba...?
Intrebare
carmen beladona
bunicul meu care a decedat avea un pamant. Am facut un extras de cf si este intabulat bunicul meu si acum la oras la cadastru. M-am dus la primaria satului ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare
eleea
actiune in constatare
Am o speta personala si aproape deloc experienta de instanta.
In anul 1978 parintii mei au construit o casa si anexe gospodaresti in ... (vezi toată discuția)