avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... club,bar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

club,bar

Daca mi-as dori sa deschid un club sau un bar intr-o casa la curte,imi trebuie acordul vecinilor? Daca as avea nevoie de un imprumut la o banca,pe societate,mi l-ar acorda? Si in ce conditii? SRL,PFA....?
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
japan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Alexandrescu , Contabil 00:45, 15 Noiembrie 2011
Din cate stiu, acordul vecinilor la constiturea societatii este necesar atunci cand spatiul cu destinatie de sediu se afla intr-un imobil cu destinatie de locuinte. Cat priveste intrebarea dvs. referitoare la imprumut, lucrurile sunt relative. De regula bancile solicita un plan de afaceri si pun o serie de conditii. Daca este vorba de o societate comerciala nou-constituita, exista posibilitatea sa intampinati dificultati...depinde si de politica bancii, de suma pe care o solicitati si nu in ultimul rand de planul de afaceri si de asteptarile de lichiditati pe care le aveti...
VA MULTUMESC PT. RASPUNS,DACA STAU LA CURTE SI NU DERANJEZ? AM INTELES CU BANCA.SUNT ATATEA LEGI NOI PE CARE NU LE STIU CEI CARE VOR SA DESCHIDA CEVA,INCAT NU-TI VINE S-O FACI,TEMANDU-TE DE ORICE CHICHITA
Dupa parerea mea, in mod normal nu aveti nevoie de acordul vecinilor, dar avand in vedere activitatea principala pe care intentionati sa o desfasurati, va sfatuiesc sa va adresati direct Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul judetului in care aveti domiciliul si intuiesc ca doriti sa deschideti firma. Exista un birou de informare initiala si un birou de asistenta, de unde vi de poate preciza exact daca vi se cere acordul vecinilor sau nu, tinand cont de specificul activitatii.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Club Viorica Bog Viorica Bog Locuiesc in Centru Vechi din Brasov. In casa care este locuita de mai multe familii, un vecin ne-a cerut aprobarea asta vara sa-si transforme domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Pentru schimbarea destinatiei unei locuinte in spatiu avand destinatia ... lrusu lrusu Pentru schimbarea destinatiei unei locuinte in spatiu avand destinatia de sediu social al unui corp profesional, unde se va desfasura activitate de birou, este ... (vezi toată discuția)
Sediu social andrea123 andrea123 Vecinul de la parter doreste sa isi mute sediul social in locuinta sa, dar pe formularul pe care doresta sa semnez scrie doar \"modificarea destinatiei ... (vezi toată discuția)