avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala

Este posibil ca o societate comerciala sa aiba mai multe domeni de activitate? Mai exact S.C. ABC.S.R.L. sa reprezinte un lant hotelier, un club de noapte si un restaurant ? Daca da, cum pot folosi acelasi brang la toate EX: Club ABC , Restaurat ABC si hotel Plaza ABC ?
Cel mai recent răspuns: Oana Tudor , Consilier juridic 15:55, 24 Mai 2011
In actul constitutiv se alege un cod caen pentru activitatea principala si mai multe coduri caen pentru activitatile secund
Da, puteti avea acelasi brand peste tot, cu o conditie, vedeti sa nu intrati in conflict cu vreo marca inregistrata pe la OSIM, veti fi nevoit sa o stergeti imediat in acesta situatie si sa mai platiti si ceva despagubiri. Puteti face si o cercetare prealabila cand va alegeti un brand pentru o asa afacere!
Pai si in situatia asta ce ar fi de facut , cate o societate pentru fiecare sau o societate cu mai multe doimeni de activitate ?
Ceea ce v-am spus eu nu are legatura cu ceea ce spuneti d-voastra, atentia sa nu folositi un brand care apartine atcuiva se poate intampla si daca aveti o societate si daca aveti mai multe. Evident ca este mai bine si mai economicos sa aveti o societate cu mai multe obiecte de activitate
nu faceti o societate ABC dar daca exista oricum nu va lasa, in privinta restaurant, club denumirea nu trebuie sa aiba legatura cu activitatea desfasuratm deschideti sediu secundar si adaugati SC ABC SRL CLUB e ok.

Alte discuții în legătură

Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)
Alegere denumire restaurant Dominique Popescu Dominique Popescu Buna ziua, In ce act normativ este reglementata alegerea si folosirea denumirilor pentru localurile publice (cafenea, etc). Carei autoritati trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Marca înregistrată bob02008 bob02008 Buna ziua, Vreau sa deschid o societate cu mai multe domenii de activitate , de la comerț , o gama variata de servicii pana la producție. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)