avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită salariu bun propriu
Discuție deschisă în Executare silită

salariu bun propriu

Va rog ajutati-ma cu ceva informatii si sfaturi.
Sotul are un credit personal. I-au fost urmarite si executate bunurile personale si i s-a pus poprire pe salariu. Mai poate creditorul sa ceara, si sa i se admita , partajul bunurilor imobiliare comune cu ale sotiei in vederea executarii silite a acestora?
Nu ar trebui sa se aplice ordinea urmaririi bunurilor? Unde este reglementata aceasta ordine? Este valabila si pentru un imprumut intre persoane fizice?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut, fara garantie imobiliara-executare silita antony antony Am imprumutat o suma de bani cu contract notarial, dar fara garantie imobiliara. Nu am mai reusit sa inapoiez in timpul stabilit prin contract suma, iar ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu si amenintare cu luare apartament aadriana aadriana Buna ziua. Am o problema cu cei de la kruk international.Ei mi-au preluat creditul cand nu am mai putut sa platesc si mi-au pus poprire pe salariu, 33% de 6 ... (vezi toată discuția)