avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de asociere in participatiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de asociere in participatiune

Buna Ziua
Lucrez la o firma Y care presteaza servicii medicale si care are un contract de prestari servicii cu casa de asigurari de sanatate jud. W.

Actionarii vor sa mai infiinteze o firma Z care sa preia toti angajatii de la X si care va face un contract de asociere in participatiune cu firma X care detine toate autorizatiile de functionare si contractul cu casa.

Astfel firma X vine cu autorizatiile de functionare si contractul cu casa iar firma Y vine cu personalul medical.

Intrebarea mea este contractul cu casa de asigurari se mai poate derula legal, respectiv incasarea banilor/pacient, in conditiile in care firma x nu mai are personal medical angajat insa serviciile medicale se vor efectua cu personalul angajat al firmei Y?

Ce trebuie sa contina clauzele contractului de asociere in participatiune?

Precizez ca serviciile medicale vor fi efectuate.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:24, 15 Noiembrie 2011
Cred ca cel mai bine ar fi sa luati legatura cu un avocat sa va ajute in aceasta problema. Solutii ar fi mai multe - se poate ca personalul sa fie detasat sau delegat, exista si varianta contractului in participatiune. Clauzele parerea mea nu se pot ,, fabrica" la comanda pe prezentarea destul de succinta pe care ati facut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intre 2 societati ContSters114803 ContSters114803 buna ziua, am o intrebare : ce contract ar trebui incheiat intre 2 societati comerciale, X si Y, in care X e autorizata sa efectueze anumite lucrari si le va ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune Corina Chilom Corina Chilom buna ziua! Cum se face un contrac de asociere in participatiune in situatia in care una dintre societati, acorda celeilalte licenta de expertiza contabila, ... (vezi toată discuția)
Contract asociere sallyda sallyda Ideea este urmatoarea: un contract de asociere in participatiune este incheiat intre X si Y pentru o perioada de 49 de ani. Clauzele contractului, in ... (vezi toată discuția)