avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce anume ar trebui sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce anume ar trebui sa fac?

Buna am unele nelamuriri privind urmatoarele aspecte
Sunt casatorit de aproximativ 5 ani de zile si cu actuala sotie am 2 copii unul de 2 ani si celalalt de 3 ani problema este in felul urmator :
Locuim in apartamentul bunicului ei ea dupa a doua nastere a ramas cu unele probleme atacuri de panica,anxietate si unele probleme cred eu care tin de ordinul pshic in momentul de fata eu am ramas fara servici si urmeaza a-mi gasi un alt loc de munca (sper).Sotia se manifesta in termeni improprii conditiilor de convietuire a unei familii.Ex: ma injura mereu,ma jigneste,bate copii cateodata adica isi iasa din fire in mod mai exact am inregistrat-o de cateva ori pentru a le arata parintilor acesteia ceea ce face pentru a lua masurile care se impun insa fara rezultat.Mai nou ia copii si ii duce la maicasa la prietene sau unde mai merge fara a ma intreba sau eu fara a avea o anumita autoritate (aici trebuie sa recunosc ca e si din vina mea pentru ca am lasat foarte mult de la mine ) Nimeni nu i-a nici o masura pentru a opri aceasta situatie.Cum ziceam locuim in apt bunicului ei si ma scoate mereu afara imi arunca hainele din dulapuri mi le gasesc pe jos prin casa deseori ascunde lucruri care sunt cumparate de catre mine evident.Are un comportament foarte vulgar si care nu cred de fapt sunt sigur ca nu face bine copiilor acesta fiind si motivul pentru care mai stau in acel apt copii.Va rog dati`mi unele idei despre ce ar trebui sa fac sau unde sa apelez?
Cel mai recent răspuns: lonita , utilizator 12:13, 25 Noiembrie 2011
Buna ziua,
este trista situatia dumeavoastra, din punct de vedere legal, puteti divorta daca va doriti asta, dar cel mai bine e sa consultati un consilier in probleme familiale inainte sa incepeti procedura divrotului la un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Adorjan Ramona, Consilier juridic
bun si alta cale nu exista inafara de divort?
Din punct de vedere juridic, inafara de o plangere la politie(dar care cred ca ar "bruia" si mai rau situata) sau divort eu nu va pot da,ar mai fi si medierea, dar dumeavoastra din cate am inteles doriti sa revina totul la normal, si din pacate pentru aceasta situatie nu sunt in masura sa dau alte sfaturi decat juridice, din pacate.
Cel mai bine e sa ajungeti la o intelegere amiabila.
bun si in caz de plangere la politie care ar fi temeiul? Pentru ce ar trebui sa fac plangerea?
Fara a fi specialist, consider ca ati intuit perfect natura problemei care va framanta.
Ar trebui sa povestiti cele ce se intampla unui psiholog sau unui medic psihiatru si el v-ar indruma; daca sotia nu are in vizor un alt partener, sigur s-a produs un click la a doua nastere.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Martonze, utilizator

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune fara divort raul32rar raul32rar Buna ziua, Am cumparat impreuna cu \"sotia\" un apartament -inainte- de incheierea casatoriei in urma cu 10 ani. Astazi dupa o serie de procese incheiate ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de divort konstantynus konstantynus Am o problema in \"familie\"....sotia vrea sa plece cu fetita (1an)de acasa la parintii ei neavand nici un venit, eu sunt in concediu pt cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc cu sotia in apartamentul meu cumparat inainte ... adriano12 adriano12 Buna ziua. Locuiesc cu sotia in apartamentul meu( cumparat inainte de casatorie). Cam toate bunurile din apartament sunt achizitionate de mine dinainte de ... (vezi toată discuția)