avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract suspendat vs declaratia 112
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract suspendat vs declaratia 112

O salariata al carui contract este supendat pentru concediu crestere copil ar trebui sa apara pe perioada suspendarii in statele de salarii si in declaratia 112?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:45, 26 Noiembrie 2011
DA
Apare in ReviSal cu contractul suspendat, dar nu apare in declaratia 112 si nici in statele de salarii.
Chiar daca are contractul suspendat, persoana este inca salariata a firmei, deci trebuie sa apara in statele de plata cu 0, iar in D112 cu ore suspendate.
Am avut contract de munca suspendat in revisal(concediu crestere copil ) ,dar l-am scos si de pe stat si din decl 112; inteleg din discutia de mai sus ca nu e corect asa ;
Spuneti-mi va rog..cum corectez problema cu statul de plata si decl112 ?
faci o declaratie rectificativa 112.

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil G.V. G.V. Buna, daca o persoana este in concediu de cresterea copilului pana la 2 ani, (este suspendat contractul de munca), atunici trebuie sa apara in stat si in ... (vezi toată discuția)
Diferente revisal -112 econo econo Buna seara, Am primit in spv neconcordantele dintre 112 și revisal. Cum sa interpretez faptul că în revisal am 10 angajati si in d112 8, cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)